Vanuit de resultaten van het Praktijkgericht Wetenschappelijk Onderzoek HIIT@WORK (een ontwerp van haalbaar beweegprogramma voor beeldschermwerkers) bieden wij jouw organisatie een woordje uitleg tot meer beweging op het werk (en thuis).

HIIT staat voor High Intensity Interval Training en is bewezen even effectief te zijn als een loopsessie van een halfuur, hoewel HIIT slechts 8 minuten in beslag neemt, inclusief opwarming! Via het mechanisme ‘afterburn’ verbruik je meer energie in de periode na de training en dit zorgt ook voor het extra trainingseffect.

Met voor- en nazorg (mobilisatie, cooling down, tips | tricks voor kwalitatief bewegen) beloven we de medewerker in een sessie van maximum een kwartier meer energie op korte en lange termijn! Vandaar onze leuze: 'HIIT@WORK, BOOST YOUR DAY!'

Onze doelgroep bestaat vooral uit de 'niet-sporters' die we na een intakeprocedure aanzetten tot meer bewegen op het werk en in vrije tijd. Zo vormt HIIT@WORK een onderdeel van het volledige beweegverhaal.

NIEUW: hybride interventies voor thuiswerkers: wil je je medewerkers ook thuis laten bewegen? Dat kan met de online beweegsessies met coach die via de webcam zorgt voor een optimale work-out. COVID-PROOF!

Wil je als aanbieder van bewegingsprogramma's in jouw bedrijf of bij andere bedrijven gebruik maken van het HIIT@WORK concept? Dat is mogelijk. Stuur een mailtje via ons contactformulier voor praktische informatie.